BMCI Maroc își actualizează sistemul de supraveghere cu soluții hibride

Înființată în 1964, BMCI (Banque Marocaine du Commerce et de l'Industrie) este o bancă ce are sediul în Maroc, cu o rețea de sute de sucursale și care are în prezent peste 500.000 de clienți persoane fizice, juridice și instituții de stat. BMCI este o filială a grupului financiar francez BNP Paribas, un membru important al sectorului bancar al țării.

supraveghere-BMCI-Maroc

Având o activitate în plină expansiune și o preocupare în creștere asupra securității, instituția a decis să își modernizeze sistemul de supraveghere, atât în sediul central cât și în cele 250 de sucursale răspandite pe tot teritoriul Marocului. Aceasta a solicitat un sistem stabil și sigur pentru a supraveghea clădirile 24/7, atât în interior cât și la exterior, pentru a preveni încercările de fraudă și pentru a putea lua măsuri în cel mai scurt timp în caz de nevoie. Având în vedere că instituția avea deja instalat un sistem de supraveghere analogic, cea mai bună soluție a fost una mixtă, bazată pe camere megapixel cu imagini de o calitate superioară, un centru de management și DVR-uri hibride.

Pentru acest proiect au fost selectate camere IP de 2 și de 3 megapixeli într-un număr de peste 1000 de unități, formând sisteme de câte 3 sau 4 camere plus un DVR hibrid. Acestea au fost instalate în holuri și birouri pentru a monitoriza intrările, ghișeele și bancomatele, captând și transmițând imagini clare cu reproduceri reale ale culorilor. DVRurile hibride Dahua integrează atât camere analogice cât și IP. Prin DSS, software-ul de supraveghere dezvoltat de către Dahua, toată suprafața este bine supravegheată. Integrarea puternică și interfața intuitivă oferă o utilizare facilă și placută.

"Datorită calității produselor și serviciilor Dahua, BMCI este încrezătoare că se poate ocupa fără probleme de situațiile de urgență ce pot apărea și că poate standardiza managementul intern", a declarat Afaf Raid, director de vânzări al Country Technologie, distribuitor local Dahua.