Pilon economic din Maroc este securizat prin soluții IP Megapixel

Grupul OCP a jucat un rol important pe piața fosfatului încă de la fondarea sa în 1920. Este cel mai mare exportator de rocă fosforică și acid fosforic precum și unul din cei mai mari producători de fertilizanti din lume. Zona de producție a fost echipată cu un sistem analogic de supraveghere video timp de mulți ani însă, în urma unui incident, sistemul existent a încetat să mai furnizeze informații utile. Astfel, Grupul OCP a decis să își îmbunătățească sistemul de supraveghere adoptând soluții Dahua IP megapixel.

dahua-ip-maroc

Cea mai importantă cerință a clienților fost monitorizarea clară și detaliată, și, datorită spațiului mare de producție, a fost imperativă utilizarea unor camere calitative atât în interior cât și în exterior. Pe lângă toate acestea, spațiul de fabricare era deja securizat cu echipamente aparținând altei mărci, și astfel, compatibilitatea produselor a reprezentat un factor-cheie. Sub îndrumarea profesională a Country Tech, distribuitorul local Dahua, Grupul OCP a decis să își securizeze bunurile folosind camere de tip Speed Dome Dahua ( SD6980-HN  și SD6582A-HN ), NVR-uri Dahua (NVR3216 ) și DVR-uri Dahua (DVR0804HF-L ).

Speed dome-urile IP Dahua de 1.3 și 2 megapixeli furnizează înregistrări High Definition în timp real, cu o distanță maximă a IR-ului de 100m, asigurând astfel un perimetru vizual mare pe timp de noapte și în condiții de iluminare slabă. Mai mult decât atât, având grad de protecție IP67 și IK10, aceste dome-uri rezistă chiar și în cele mai dure condiții meteorologice. NVR-urile 3216 înregistrează 100fps@1080p și oferă posibilitatea instalării de 2 Hard Disk-uri pentru stocarea datelor.

"Punem calitatea pe primul loc atunci când selectăm produse", a declarat Afaf Rais, directorul de vanzari al Country Tech. "Parteneriatul cu Dahua de mai mulți ani ne-a făcut încrezători în produsele și serviciile pe care le furnizează; toate acestea la un cost atractiv. Pe tot parcursul proiectului Dahua a dat dovadă de profesionalism și a oferit sprijin și servicii de înaltă calitate."

"Fosfatul este un pilon economic în Maroc și suntem mândri că soluțiile și produsele noastre au putut fi aplicate pentru a-l securiza", a declarat William Zhou, directorul de vânzări al Dahua Technology în America Latină și Africa. "Cererea globală de soluții de înaltă definiție este în continuă creștere, iar în Africa, de exemplu, am văzut din ce în ce mai multe proiecte care cer soluții IP. Prin urmare vom lucra mai mult la acest lucru și vom oferi mai multe produse și servicii potrivite acestei regiuni."