Magazinul de bijuterii Tanishq din India este securizat prin soluții analogice

Este bine știut că obiectele de valoare atrag interesul oamenilor. Bijuteriile, un cuvânt ademenitor, valorează mult; prin urmare, modalitățile de modernizare a sistemelor de securitate reprezintă un interes major.

Tanishq, administrat de către Grupul Tata, este o marcă foarte apreciată în India. Acesta oferă modele tradiționale și moderne prelucrate din aur, platină și diamante și este un pionier al conceptului de bijuterii și ornamente de marcă. Cu profiturile câstigate în trecut, Tanishq și-a extins afacerea în orașul eco Nagpur, iar reprezentanții săi au decis instalarea de camere analogice Dahua CA-FW450D pentru a monitorizarea showroom-ului.

tanishq-analogic-dahua

FW450D este o cameră cu senzor de 1/3" Sony Super HAD CCD II cu rezoluție de 520TVL, rezistentă la apă și cu o distanță maximă a IR-ului de 50m. Și designul este interesant: în locul IR-ului convențional compus din mai multe leduri IR, FW450D este proiectat cu un singur led IR care mărește durata de viață a IR-ului.

Dna Khushi Pillai de la ABM@Titan Industries, afiliată Grupului Tata, și-a arătat aprecierea în ceea ce privește performanța camerelor Dahua, ce au fost furnizate de către Aditya Infotech Ltd., distribuitor exclusiv Dahua în India. "Avem încredere in Aditya Infotech și marca Dahua", a declarat. "Camerele de supraveghere ne-au dat încredere să folosim produsele Dahua și în viitoarea extindere a afacerilor noastre, cea din Bilaspur, și ne asteptăm să primim aceleași servicii bune și răspunsuri prompte din partea lor."

Cu tehnologie proprietară și o calitate incredibilă a imaginilor, seria oferă camere în diverse forme și dimensiuni. Piața a avut o reacție incredibilă la adresa acestei serii datorită raportului incredibil cost-performanță. Fiind un furnizor de soluții complete, Dahua oferă o gamă variată de DVR-uri cât și software de supraveghere video ușor de utilizat, cum ar fi PSS (pentru aplicații de dimensiuni mici și medii) și DMSS (pentru dispozitive mobile), prin care lucrurile să fie mai vizibile și mai ușor de controlat.